Tule meille töihin

Tarjolla marjaisaa kesätyötä

Tyrvännön Marja ja Vihannes Oy on Hattulassa toimiva puutarha-alan perheyritys. Tuotamme mansikkaa, vadelmaa ja karhunvadelmaa kasvutunneleissa.

Tilamme sijaitsee Tyrvännössä noin 10 km Parolasta ja noin 20 km Hämeenlinnasta. Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä.

Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, sillä saat kattavan perehdytyksen. Työt alkavat aamuisin klo 8. Viikkotunnit ovat satoajankohdasta riippuen noin 30–40 h. Toivomme, että voit työskennellä mahdollisuuksien mukaan myös viikonloppuisin.

Jakeluautonkuljettajia

Työ sisältää marjojen kuljettamista perä­laudallisella paketti­autolla (B-ajokortti) tilaltamme Tyrvännöstä Hämeen­linnan lähi­alueille. Työ sisältää myös marja­laatikoiden nostelua. Toivomme sinulta lähi­alueiden paikallis­tuntemusta ja järjestel­mällistä työ­otetta.

Pakkaamotyöntekijöitä

Haemme myös marja­pakkaa­mollemme kesä­työn­tekijöitä, jotka suoriutuvat linjasto­työsken­telystä hyvällä sykkeellä kiireisen marja­sesongin aikana. Työ­tehtäviin kuuluu marjojen pakkaamista uudessa pakkaus­hallissamme, sekä erilaisia avustavia työtehtäviä, kuten marja­rasioiden levitystä. Marjojen pakkaus on toistotyötä, jossa vaaditaan keskittyneen työskentely­otteen lisäksi myös vikkeliä sormia. Linjasto­työ on aina myös ryhmä­työtä. Otamme mieluusti vastaan myös alle 18-vuotiaiden hakijoiden hakemuksia!

Hakemukset
30.4.2024 mennessä

Jos kiinnostuit työpaikasta, lähetä vapaa­muotoinen hakemus sähkö­postitse 30.4.2024 mennessä. Täytämme paikkoja jo haku­aikana. Ilmoitathan hakemuk­sessasi selkeästi, kumpaan tehtävään haet. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Töiden aloitus sekä lopetus ovat sovittavissa tapaus­kohtaisesti kesä-elokuulle. Suosimme valinnoissa hakijoita, jotka voivat työskennellä mahdol­lisimman pitkän kauden.

 

Lisätietoja työtehtävistä antaa yrittäjä Eino Markkanen

Tyrvännön Marja ja Vihannes Oy

Kivisillantie 85
14620 TYRVÄNTÖ
Y-tunnus 2973749-5
info@tyrvannonmarjajavihannes.fi

Yhteyshenkilöt

Jussipekka Markkanen

toimitusjohtaja, viljelijä
040 8372 771
jussipekka@tyrvannonmarjajavihannes.fi

Eino Markkanen

kaupallinen johtaja, pääomistaja
044 2701 617
eino@tyrvannonmarjajavihannes.fi

Eeva Markkanen

kastelupäällikkö
eeva@tyrvannonmarjajavihannes.fi

Verkkolaskutustiedot

Verkkolaskutusosoite

003729737495
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

Verkkolaskutusosoite

FI8456800020471195
Operaattoritunnus OKOYFIHH
Välittäjä OP Osuuskunta

Pankkiverkosta lähettäessä

Välittäjätunnus DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkko­laskutus­ohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjä­tunnukselle.

Jälleenmyyjät
Hattula ja Hämeenlinna

Valokuvat ©JussiPaakkinenPhotography